Az oldalról – Zita Major

Az oldalról

Our family

Az Emotiblots-ot 2018 elején indítottam. Major Zita vagyok, illusztrátor, grafikus és leendő ADHD coach. Eredetileg autista gyerekeknek készítettem vizuális eszközöket.

2021 nyarán előre nem látható időre abbahagytam a vizuális eszközök készítését. Mivel az autista és ADHD-s gyerekek sorsát a szívemen viselem, valahogyan mégis szerettem volna tovább segíteni. Így jött az ötlet, hogy megpróbálom ezekkel a beszélgetésekkel összekötni, egymáshoz közelebb hozni a szülőket és szakembereket, esetleg még a pedagógusokat is bevonva, hogy a gyerekek minden irányból megkaphassák a lehető legjobb támogatást. Úgy gondolom, hogy az elérhető információk megosztásával és egy helyre gyűjtésével talán hozzá tudok tenni ehhez a folyamathoz.

Eleinte írásban fogom megosztani ezeket a beszélgetéseket, havonta nagyjából egyszer. Várom olyan egyesületek, alapítványok, központok, magánpraxissal rendelkező szakemberek jelentkezését, akik elhivatottságukkal és szeretetükkel segítik ezt a kört. Beszélgessünk, adjunk tanácsot, tegyük elérhetővé az információt együtt!

Itt találsz néhány régebbi Emotiblots megjelenést, ha kíváncsi vagy az előzményekre.